EN | SK | HU
Több mint 100 divatmárka akár 70% kedvezménnyel!

Napszemüvegek a nyári szezonra

Napszemüvegek a nyári szezonra

A nyaralás elengedhetetlen kelléke szemünk védelme és szettünk tökéletessége érdekében egy stílusos napszemüveg. Az igazán jó darabok kényelmesek, nem szorítanak és óvják a szemet az UV sugárzástól. Ezért amikor vásárolsz, mindenképpen próbálj fel több fazont, hátha azt találod majd megfelelőnek, amit elsőre nem is gondoltál! Az idei trendekből pedig biztosan találsz kedvedre valót!

Oversized napszemüvegek

Már jó pár éve hódítanak az oversized, vagyis túlméretezett darabok, melyeket sokan csak „légyszemüveg”-ként emlegetnek. Míg tavaly inkább a klasszikus keretes darabok hódítottak, úgy idén már választhatsz keret nélküli, vagy akár egylencséseket is.

Fémkeretes trend

Az aviátor stílus örök virágkorát éli évek óta, effelől semmi kétség, ám idén a kerek fazon is befutó.

Pillangó forma

A hetvenes éveket idézik a pillangó, vagy masni stílusú keretek, melyeket idén ugyanúgy meg fogsz találni az üzletek polcain. A forma némi merészséget kíván, de abszolút feldobja a legegyszerűbb szettet is.

Geometrikus vonalak

2017-ben a maszkulin stílus is igazi befutó a napszemüvegek terén. Az orrnyeregnél kiegyenesített megoldások, négyszögek, nyolcszögek és más izgalmas megoldások is megtalálhatók az idei szemüveg toplistán.

Színek és minták

Ha csillogó kövekről, feltűnő díszítésekről, vagy vidám árnyalatokról van szó, szabad a gazda! Ezen a területen a ’minél merészebb, annál jobb’ elve érvényesül.

A legstílusosabb napszemüvegedet keresd a Premier Outletben, hiszen többek között Gant, Mango, a DM és Pierre Cardin üzleteinkben is megtalálod őket!

 

További ajánlatok

Adidas Amnesia ara Bags&more; Basefield Bata Belles Benetton BL Óraszalon Blombergs Broadway Budmil Calzedonia Camel Active Chance Brand Cinque Claire's Columbia Crocs Devergo dm Dockers Ecco Shoes Gant GAP GAS George’s Shoes Geox Griff Collection Guess Jeans Head Heavy Tools Helly Hansen Högl Home&Cook; Hugo Boss Iguana Falls Intimissimi J.Press Kennet Street La Tienda Ladies by Griff Levi's Lloyd Mango Matties MUSTANG Nike Office Shoes Olymp Ouí OUI betty Overstore Parfümoutlet Park Avenue Pepe Jeans Philipp Pierre Cardin Players Protagonista di Cinque Puma Replay Retro Roland Salamander Samsonite Saxoo London Skiny Tamaris Thomas Breitling Tom Tailor Tom Tailor Denim Tommy Hilfiger Triumph Wall Street Fashion