EN | SK | HU
Több mint 100 divatmárka akár 70% kedvezménnyel!

Megnyílt a világ első Playmobil játszóvárosa

Megnyílt a világ első Playmobil játszóvárosa

"Jó játékot, jó fejlődést, boldog Gyerekkort" - mi mást is kívánhatnánk gyermekeinknek? A világ első Playmobil játszóvárosa, az Aprópolisz ebben a szellemben hívott életre egy világszinten teljesen egyedülálló kezdeményezést. A kifejezetten gyerekek számára álmodott, tervezett és épített mesebirodalom a biatorbágyi Premier Outletben várja látogatóit.

A Premier Outletben megnyitotta kapuit a világ első Playmobil játszóvárosa, az Aprópolisz. A játszóváros tematikusan kialakított életnagyságú Playmobil játékelemekből épül fel egy egésszé. Az Aprópolisz az első ilyen tematikájú játszóváros Magyarországon, és az első Playmobil támogatásával működő komplex projekt a világon. Az Aprópolisz alapvetően az 1-12 éves korú gyerekek számára létrehozott élményközpont, de a pici alkatrészek miatt az 1-3 évesek számára elkülönített játszóteret is kialakítottak.

A Playmobil játszóváros a gyermeki fantázia különös, egyedi és igényes otthona. A szerepjátéknak csak a lurkók saját fantáziája szab határokat: a gyerekek kedvük szerint bújhatnak kincskereső kalózok, hős szerelmes királyfik bőrébe, de lehetnek akár bájos királylányok, vagy a mindennapok hősei, rendőrök, tűzoltók is. Az Aprópolisz hétfőtől péntekig 12:00-20:00, szombattól vasárnapig pedig 10:00- 20:00-ig tart nyitva, ahol a gyerekmegőrzésen túl, születésnapi gyerekzsúr szervezésére is lehetőség nyílik.

A szerepjátszóház fókuszában legfőképp a kicsik kreativitásának fejlesztése áll, és nagy hangsúly kerül a minőségi, face-to-face játékélményre. A szerepjáték során a gyerekeknek lehetősége nyílik az önkifejezésre, és az egyes érzelmi konfliktusok feloldására. A szerepjáték a gyerekek személyiségfejlődésében és a szociális kapcsolatok kialakításában hagy lenyomatot, ami nagyban hozzátesz nevelésükhöz. A játékvárosi környezet a kicsik közösségi magatartásformáit is jelentősen alakítja.

Magyarország legnagyobb outletközpontja, a Premier Outlet a felnőttek számára is ideális hely, hiszen amíg gyermekeik professzionális felügyelet társaságában, biztonságban szórakoznak és fejlesztik kreatív és szociális készségeiket, szüleik nyugodtan vásárolhatnak a játszóházat körülölelő közel 90 üzletben - közel 90 üzletének többszáz világmárkája közül. A Premier Outlet több száz divatmárkája 30-70 százalékos kedvezményekkel várja a vásárlókat, hétfőtől vasárnapig 10-től este 8-ig. Budapesthez is nagyon közel van, az Etele térről autóval 15 perc, busszal 20 perc.


Videó:

 

 

További információ:

Aprópolisz weboldala

Aprópolisz Facebook oldala

 

 

Shop

További ajánlatok

Adidas Amnesia ara Bags&more; Basefield Bata Belles Benetton BL Óraszalon Blombergs Broadway Budmil Calzedonia Camel Active Chance Brand Cinque Claire's Columbia Crocs Devergo dm Ecco Shoes Gant GAP GAS George’s Shoes Geox Griff Collection Guess Jeans Head Heavy Tools Helly Hansen Högl Home&Cook; Hugo Boss Iguana Falls Intimissimi J.Press Kennet Street La Tienda Ladies by Griff Levi's Lloyd Mango Matties MUSTANG Nike Office Shoes Olymp Ouí OUI betty Overstore Parfümoutlet Park Avenue Pepe Jeans Philipp Pierre Cardin Players Protagonista di Cinque Puma Replay Retro Roland Salamander Samsonite Saxoo London Skiny Tamaris Thomas Breitling Tom Tailor Tom Tailor Denim Tommy Hilfiger Triumph Wall Street Fashion