EN | SK | HU
Több, mint 100 divatmárka 30-70% kedvezménnyel mindennap!

Így válassz megfelelő sportöltözetet!

Így válassz megfelelő sportöltözetet!

A különböző diéták betartása mellett érdemes odafigyelnünk a rendszeres testmozgásra is, hiszen a sport szerves része az egészséges életmódnak, mely által nem csak formásak lehetünk, de akár egy új hobbit is találhatunk.

Sokan nem tudják, hogy nagyon fontos, miben edzünk. Ha funkcionális és egyben divatos sportruhatárat szeretnél összeválogatni, akkor tarts velünk!

Régen egy fehér trikó és egy fekete cicanadrág is tökéletes választásnak tűnt sportoláshoz, azonban ezek funkcionalitásukban közel sem olyan jók, mint a kifejezetten edzésre tervezett légáteresztő és izzadtság elvezető ruhadarabok.

Az sem utolsó szempont, hogy mit viselünk az edzőfelsőnk alatt. Célszerű olyan sportmelltartó mellett döntenünk, amely passzol az általunk kiválasztott sporthoz. Szerencsére ma már olyan pólókban edzhetünk, melyek 2in1: sportmelltartó és felső egyszerre.

Cipők terén egyre nagyobb választék tárul elénk az üzletek polcain, és fontos, hogy jól válasszunk. Ma már a legtöbb edzőcipő segít az elrugaszkodásban, ütéselnyelő és visszaadja a sportolásba fektetett energia egy részét.

Válassz igazán színes nadrágot, felsőt és cipőt, melyekkel a motiváció sem maradhat el!

Ne feledd, hogy április 9-ig Sporthét a Premier Outletben.

Részletek: http://premieroutlet.hu/cikk/akar-70-os-kedvezmenyek-a-sporthet-ideje-alatt!

További ajánlatok

Adidas Amnesia ara Bags and more Basefield Bata Belles Benetton BL Óraszalon Blombergs Broadway Budmil Calzedonia Camel Active Chance Brand Cinque Claire's Columbia Crocs Devergo dm Dockers Ecco Shoes Gant GAP GAS George’s Shoes Geox Griff Collection Guess Jeans Head Heavy Tools Helly Hansen Högl Home&Cook; Hugo Boss Iguana Falls Intimissimi J.Press Kennet Street Ladies by Griff LAVARD Levi's Lloyd Mango Matties MUSTANG Nike Office Shoes Olymp Ouí OUI betty Overstore Parfümoutlet Park Avenue Pepe Jeans Philipp Pierre Cardin Players Protagonista di Cinque Puma Replay Retro Roland Salamander Samsonite Saxoo London Skiny Tamaris Thomas Breitling Tom Tailor Tom Tailor Denim Tommy Hilfiger Triumph Wall Street Fashion