EN | SK | HU
...

Így épült fel az Aprópolisz!

Így épült fel az Aprópolisz!

Az elmúlt hónapokban óriási munkában voltak a Premier Outlet építő-manói: egy valódi mesevilágot hoztak létre a falaink között. A játszóvárosunk bölcsen uralkodó királylányok és királyfik, bátor rendőrök és tűzoltók, valamint ádáz kalózok birodalma lett. Egy különleges kreatív közeg jött létre, amelyben minden a gyerekekről szól. Utazz velünk vissza az időben, és nézz be a kulisszák mögé! A varázsdobozban megmutatjuk, hogyan épült fel Aprópolisz, a világ első Playmobil játszóvárosa:  Aprópoliszban a minőségi és valós játékélmény, a gyerekek kreatív fejlesztése áll reflektorfényben. A gyerekek tematikusan kialakított életnagyságú Playmobil játékelemek között bújhatnak kincskereső kalózok, hős királyfik, bájos királylányok vagy mindennapi hősök, rendőrök, tűzoltók szerepébe. Az Aprópolisz az első ilyen tematikájú játszóváros Magyarországon, és az első Playmobil támogatásával működő komplex projekt a világon. Az Aprópolisz alapvetően az 1-12 éves korú gyerekek számára létrehozott élményközpont, de a pici alkatrészek miatt az 1-3 évesek számára elkülönített játszóteret is kialakítottak.

A Playmobil játszóváros a gyermeki fantázia különös, egyedi és igényes otthona. A szerepjátéknak csak a lurkók saját fantáziája szab határokat: a gyerekek kedvük szerint bújhatnak kincskereső kalózok, hős szerelmes királyfik bőrébe, de lehetnek akár bájos királylányok, vagy a mindennapok hősei, rendőrök, tűzoltók is. Az Aprópolisz hétfőtől péntekig 12:00-20:00, szombattól vasárnapig pedig 10:00- 20:00-ig tart nyitva, ahol a gyerekmegőrzésen túl, születésnapi gyerekzsúr szervezésére is lehetőség nyílik.

Kicsiket és nagyokat egyaránt sok szeretettel várjuk játszóbirodalmunkban!

További részletek itt.

Shop

További ajánlatok

Adidas Amnesia ara Bags and more Basefield Bata Belles Benetton BL Óraszalon Blombergs Broadway Budmil Calzedonia Camel Active Chance Brand Chantall Cinque Claire's Columbia Converse Crocs Desigual Devergo Devergo & friends dm Ecco Shoes Gant GAS George’s Shoes Geox Griff Collection Guess Jeans Head Heavy Tools Helly Hansen Högl Home&Cook; Iguana Falls J.Press Kennet Street Ladies by Griff LAVARD Levi's Mango Matties MUSTANG Nike Office Shoes Olymp Ouí OUI betty Overstore Parfümoutlet Park Avenue Pepe Jeans Philipp Pierre Cardin Players Puma Replay Retro Roland Salamander Samsonite Saxoo London Skiny Spinmaster Superdry Tamaris Thomas Breitling Tom Tailor Tom Tailor Denim Tommy Hilfiger Triumph Trunk&Co; Vermont Wall Street Fashion