EN | SK | HU
Több mint 100 divatmárka akár 70% kedvezménnyel!

Hatalmas rekorddal zárult az Adok-Kapok Napok!

Hatalmas rekorddal zárult az Adok-Kapok Napok!

Az Adok-Kapok Napok jótékonysági akció népszerűsége idén minden várakozást fölülmúlt: a tavalyi felajánlások több mint másfélszerese, 125 000 darab ruha, cipő, játék és sporteszköz gyűlt össze a Premier Outlet és az Ökumenikus Segélyszervezet összefogásának köszönhetően.

Rekord eredménnyel zárult a mára hazánk legnagyobb ruhagyűjtő akciójává vált Adok-Kapok Napok. A háromhetes jótékonysági akció során összegyűlt 125 000 darab adományt az Ökumenikus Segélyszervezet juttatja el a krizíshelyzetben élő családokhoz.

Az Adok-Kapok Napok a gyermekektől és felnőttektől kezdve, a vállalatokon át a hírességekig mindenkit megmozgatott. Segítségükkel a rászoruló családok most esélyt kapnak sorsuk jobbra fordulásához, hiszen a megfelelő ruházat nem csupán a mindennapokban, de a munkakeresés vagy az iskolai beilleszkedés során is előnyt jelenthet.

A program védnöke immár második éve Wolf Kati volt, idén olyan hírességek csatlakoztak a jótékonysági akció mellé, mint Iszak Eszti, Szabados Ágnes, Tornóczky Anita, Sasvári Sándor és Katus Attila. A vállalatok és a médiumok is a jó ügy szolgálatába álltak: az AVON, a Szerencsejáték Zrt., az E.ON, a Citi Magyarország, a Roche, a Mellow Mood Hotels, az ELMŰ-ÉMÁSZ, a nemzeti közműszolgáltatási rendszer társaságai: az ENKSZ Zrt., a DÉMÁSZ Zrt., a DÉMÁSZ Hálózati Elosztó Kft., a FŐGÁZ Zrt. és a FŐGÁZ Földgázelosztási Kft., az evopro csoport, a Henkel Magyarország Kft., a Marketbau-Remeha Kft., a Whirlpool Magyarország Kft., a HEINEKEN Hungária, valamint a Nők Lapja és a Rádió 1 közel 17.000 ruhaadománnyal járultak hozzá az Adok-Kapok Napok sikeréhez.

A szervezők ezúton mondanak köszönetet minden segítő felajánlásért, a jó minőségű ruháért, cipőért, játékért és sporteszközért!

A részletekért kattints IDE!

 

 

További ajánlatok

Adidas Amnesia ara Bags&more; Basefield Bata Belles Benetton BL Óraszalon Blombergs Broadway Budmil Calzedonia Camel Active Chance Brand Cinque Claire's Columbia Crocs Devergo dm Ecco Shoes Gant GAP GAS George’s Shoes Geox Griff Collection Guess Jeans Head Heavy Tools Helly Hansen Högl Home&Cook; Hugo Boss Iguana Falls Intimissimi J.Press Kennet Street La Tienda Ladies by Griff Levi's Lloyd Mango Matties MUSTANG Nike Office Shoes Olymp Ouí OUI betty Overstore Parfümoutlet Park Avenue Pepe Jeans Philipp Pierre Cardin Players Protagonista di Cinque Puma Replay Retro Roland Salamander Samsonite Saxoo London Skiny Tamaris Thomas Breitling Tom Tailor Tom Tailor Denim Tommy Hilfiger Triumph Wall Street Fashion