EN | SK | HU
Több mint 100 divatmárka akár 70% kedvezménnyel!

Egyéb sajtómegjelenések

Megújult a Benetton!

realista.hu 2015.03.23.

Természetesen nem a teljes márka, ám a Premier Outletben található üzlet mostantól még inkább tükrözi a világmárka különleges tulajdonságait.

A Benetton 2006 óta, vagyis a II. ütem megnyitásától várja a vásárlókat a biatorbágyi outlet központban. A kezdetektől fogva széles termékpalettával rendelkező „színes” márka az egész család számára kínál különleges darabokat, így nem meglepő, hogy az igények növekedésével a boltnak is fejlődnie kellett.

Tovább ››

........................................................................  

Megújult a Benetton

marketinginfo.hu 2015.03.24.

Természetesen nem a teljes márka, ám egyik üzletük mostantól még inkább tükrözi a brand különleges tulajdonságait.

A Benetton 2006 óta van jelen a biatorbágyi outlet központban. "Az elmúlt kilenc évet egy felújított, színes és barátságos új üzlethelyiséggel szeretnénk megünnepelni" - mondta Szabó Zoltán cégvezető. - "A 70 négyzetméterrel megnövelt teret a tavaszi kollekciónk színeivel töltöttük meg, hogy a vásárlókat igazi vidám hangulat várja."

Tovább ››

........................................................................  

Ingyenes tavaszi programok mindenki számára

napimagazin.hu 2015.04.27.

Beköszöntött a jó idő és nincs ötleted, hogy hova vidd a családot? A biatorbágyi outlet központban szabadtéri és fedett, ingyenes családi programokkal és jótékonysági akcióval köszönthetjük a jó időt, ráadásul tavaszi ruhatárunkat is felújíthatjuk pénztárcakímélő módon.

Tovább ››

........................................................................  

Ingyenes tavaszi programok az egész családnak

dolcsevita.hu 2015.03.25

A téli időszak után itt az ideje, hogy kijöjjünk a négy fal közül, és belevessük magunkat a tavaszi programokba! A biatorbágyi outlet központban szabadtéri és fedett, ingyenes családi programokkal és jótékonysági akcióval köszönthetjük a jó időt, ráadásul tavaszi ruhatárunkat is felújíthatjuk pénztárcakímélő módon.

Tovább ››

........................................................................  

Vásárlók a vasárnapi boltzárról

tv2 2015.03.30.

Tele voltak azok a hipermarketek, amelyek úgy döntöttek, hogy kinyitnak vasárnap. Volt erre lehetőségük, ugyanis a szabályozás szerint egy évben öt vasárnapot választhatnak a boltok, amikor kinyithatnak. És nagyon sok bolt, üzlet, hipermarket a tegnapi napot választotta, ugyanis egy hét múlva húsvét, és ilyenkor az élelmiszer-forgalom több 10 milliárd forinttal megnő. A legtöbb vásárló azt mondta, a húsvét miatt mentek tegnap sonkát, tojást venni. Emellett az egyik nagy bevásárlóközpont az utolsó nyitva tartott vasárnapon kérdezett meg több, mint ezer vásárlót, mi a véleményük a rendeletről. A Mokka vendége Imre Csaba, egy bevásárlóközpont vezetője.

Tovább ››

További ajánlatok

Adidas Amnesia ara Bags&more; Basefield Bata Belles Benetton BL Óraszalon Blombergs Broadway Budmil Calzedonia Camel Active Chance Brand Cinque Claire's Columbia Crocs Devergo dm Ecco Shoes Gant GAP GAS George’s Shoes Geox Griff Collection Guess Jeans Head Heavy Tools Helly Hansen Högl Home&Cook; Hugo Boss Iguana Falls Intimissimi J.Press Kennet Street La Tienda Ladies by Griff Levi's Lloyd Mango Matties MUSTANG Nike Office Shoes Olymp Ouí OUI betty Overstore Parfümoutlet Park Avenue Pepe Jeans Philipp Pierre Cardin Players Protagonista di Cinque Puma Replay Retro Roland Salamander Samsonite Saxoo London Skiny Tamaris Thomas Breitling Tom Tailor Tom Tailor Denim Tommy Hilfiger Triumph Wall Street Fashion